Haar knippen

Haar knippen

We vinden het belangrijk om samen met u het juiste kapsel te creëren. Angelslook Hair & Beauty is een kapsalon in den haag  van hoge kwaliteit, waar persoonlijke aandacht centraal staat. Door het duidelijke adviesgesprek weten we precies wat u belangrijk vindt. Hierbij kijken onze kappers/kapsters ook naar uw haartype en gezichtsvorm om te bepalen welk kapsel en kniptechniek het beste bij u past.

Wij houden rekening met uw beroep en de tijd die u heeft om het gewenste kapsel in model te brengen. Ook krijgt u van de kappers een stylingsadvies, zodat u uw mooie kapsel ook thuis goed in model kunt brengen en zo lang mogelijk kunt genieten van het mooie eindresultaat.

KAPPER ADVIES

Voordat u geknipt wordt, bekijken we samen hoe u geknipt wilt worden. Welk kapsel u wilt en wat uw voorkeuren zijn.

Onze kappers helpen u graag bij het kiezen van een mooi kapsel. We zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen met u de gewenste kapsels bespreken ook kunt u een voorbeeld/foto meenemen zo weten we precies welk resultaat u voor ogen heeft.

Ook voor een keratine behandeling of bruidskapsel/make-up  of alle andere behandelingen bent u bij Angelslook kapsalon aan het juiste adres, wij adviseren u graag met alles over beauty en laatste trends en techniek.

Hierbij kunt u ook vrijblijvend een Afspraak maken voor een persoonlijk advies op maat.

ONTSPANNING

Onze kapsalon is voor veel mensen het ideale rustpunt in deze drukke tijd. We hebben namelijk niet alleen goed opgeleide kappers, of luxe kappersproducten, we geven ook ontspannende hoofdmassage zo wordt naar de kapper gaan een leuke beleving.

Indien u dat wenst voordat wij u haren gaan  knippen, krijgt u tijdens het wassen een ontspannende hoofdmassage  Zo zijn niet alleen uw haren gewassen, maar bent u ook lekker ontspannen.

Hoofdmassage €5,-

Hoofdmassage met masker €10 ,-

Hiernaast krijgt u tijdens het knippen of verven een  kop thee of koffie aangeboden.

Brengt u liever geen bezoek aan de kapper, omdat u bang bent dat uw haar niet naar wens wordt geknipt? Daar hoeft u bij ons niet bang voor te zijn. We nemen voor het knippen rustig uw wensen door en ook voor het knippen geven wij duidelijk aan hoe veel er af gaat naar u wens. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in het knippen van klanten die angst hebben voor de kapper.

Wanneer u wil kunt u ook van tevoren aangeven dat u angst hebt om naar de kapper te gaan, dan kunnen we hier extra rekening mee houden, zodat u een kapsel krijgt waar u enthousiast over bent en hopelijk nooit meer bang hoeft te zijn voor de kapper.

KAPPER CURSUSSEN EN OPLEIDING

Ook is het mogelijk om bij Angelslook Hair & Beauty een kappers cursus te volgen. wij zullen er voor zorgen dat u alle kapperstechnieken goed kan beheersen, en zeker met de laatste trends.

Neem gerust voor meer informatie met ons contact op.

Ons Gallery

Kapsalon Angelslook Haar knippen in Den haag

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN