Haarkleuring

Wilt u eens wat anders met uw haar? De topstylistes van Angelslook Salon  adviseren u graag! Knippen, kleuren met OLAPLEX, krullen en stylen: het kan allemaal en natuurlijk volgens de laatste trends. Want door jaren lang ervaring te hebben opgebouwd en shows te bezoeken blijven de technieken scherp en de ideeën fris. Weinig tijd? Met onze ruime openingstijden kunt u ook na uw werk nog bij ons terecht!

Kleuren ook met OLAPLEX

Uw haarkleur is samen met uw gezicht heel bepalend voor uw uitstraling. Een goed en eerlijk advies is dus heel belangrijk. Voordat we de verf gaan mengen, zoeken we samen met u de beste en mooiste kleur die bij u past. We werken met de beste top merken en zijn gespecialiseerd in het werken met meerdere kleuren en extremere kleuringen in een kapsel, ook gebruiken wij met OLAPLEX in onze kleuringen en ontkeuringen.

hulp voor uw haar

Het is misschien niet iets wat u dagelijks aan uw haar vastklipt, maar wel erg leuk voor een feestje! Deze haarextensensies  klipt u simpel aan uw eigen haar. Zo hebt u supersnel lang en steil haar of een krullende haarbos. De haarstukjes zijn van 100% echt haar of synthetisch. U kunt ze krijgen in verschillende stijlen, kleuren en lengtes. Meer weten? Bel ons of kom eens langs. We leggen u graag alles uit!

Onze tarieven

 

Kleuren/Balayage
Balayage/Ombre v.a kort haar €145-
Extra ontkleuren v.a kort haar€50,-

 

*Let op prijzen zijn afhankelijk van het haar lengte en haar dikte en hoe veel product het zal nemen!

 

Permanent en Kleuren
Permanent v.a €75,-
Kleurspoeling v.a €35,-
Kleuren  v.a €55,-
Ontkleuren v.a €65,-
Copesoleil v.a€75,-
Highlights      v.a  €75,-
Highlights per folie v.a €7,50
Lowlights  v.a€65,-
Dermanent  v.a €45,-

Een beste Kleurspecialist in Den Haag met creativiteit en kwaliteit

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN