• Beauty Salon

  Beauty Salon Maak jij je zo op dat je het mooiste uit jezelf haalt? Als je weet welke producten en kleuren voor jou geschikt zijn én hoe je het zelf het beste kan aanbrengen, heb je vaak snel een gemakkelijk een mooi resultaat. Make-up is net als de mode ieder seizoen onderhevig aan trends. Er [...]
 • Haarkleuring

  Wilt u eens wat anders met uw haar? De topstylistes van Angelslook Salon adviseren u graag! Knippen, kleuren, krullen en stylen: het kan allemaal en natuurlijk volgens de laatste trends. want door jarenlang ervaring en shows te bezoeken blijven de technieken scherp en de ideeën fris. Weinig tijd? Met onze ruime openingstijden kunt u ook na uw werk nog bij ons terecht!

 • Dames

  Onze professionals nemen de tijd om samen met u te kijken naar de gewenste coupe, passend bij uw stijl.
  Niet alleen het knippen en in model brengen van uw kapsel, maar ook de verzorging thuis krijgt onze volledige aandacht. Vanzelfsprekend verlaat u tevreden onze kapsalon.
  We zien het als onze missie om uw kapsel tot in de puntjes te verzorgen.

 • Pedicure Voetverzorging

  Pedicure  Cosmetische Voetverzorging
  Uw voeten hebben over de gehele dag veel te verduren, zij houden uw hele lichaam op de been
  en lopen toch al snel een aantal kilometers per dag.

 • Manicure

  Manicure is een behandeling voor de handen maar vooral de nagels. De huid
  wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en
  vochtregulerende lotions.

 • Hairextensions

  Met hairextensions van Angelslook krijg je het haar waar je altijd van gedroomd hebt. Langer, meer volume of met glamoureuze kleuren: niets staat je ultieme kapsel meer in de weg.

 • Haar knippen

  Kapsalon Angelslook Haar knippen in Den haag

 • Heren Knippen

  Met een flinke dosis ervaring en professionele kennis van de laatste trends en ontwikkelingen, voorzien wij onze mannelijke gasten van een vlotte knipbeurt.
  Een kort, maar krachtig kapsel? Welkom! Denkt u na over een frisse, nieuwe coupe? Geen probleem, loop gerust eens binnen.

 • Bruid haar & make-up

  Je haar en make-up moet op je trouwdag perfect in orde zijn. Het moet passen bij je persoonlijkheid, jurk en ook nog eens de hele dag goed in model blijven. Een bruidskapsel en make-up is dus echt het werk van specialisten. Bij Angelslook ben je aan het juiste adres voor je bruidskapsel en make-up!

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN